Monday, December 13, 2010

EDIT PHOTO CONTEST


 Salam & Hello Allz! , di pagi yg hening + yg boring ini, dgn mata yang agak ngantuk disebabkan smalam tido pkul 4 pagi .. dan td bangun pkul 6 pagi =.=" . Aku tabahkan hati untuk tetap mengupdate blog aku kerana aku hendak join contest yg dibuat oleh Cik Qaseh kite. hohoho. Act, gambar ni da lame da aku edit. tp, disebabkan malas nak mengedit gambar yang baru, aku amekj jela gambar yang lame. sebab, lgpun.. dlam praturan die ta dek pun tertulis yg die nak gmbar baru je =P. Antara syarat dan terma yg ditetapkan oleh cik qaseh ialah;

1-buat satu entry yang bertajuk "edit foto contest"
dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe)
pastu link kan terus kat sini..

2-follow lah blog usang ni (dun woryy dalia akan follow back )

3-ape yg perlu buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...
gambar tu ikut hati korang...nak edit gambar masjid ke,gambar pemandangan ke,gambar korang sendiri,gambar qaseh pun xpe hehehe ~
letak gambar sebelum diedit n selepas di edit...dalam entry kamu tu..
kalau nak gtau kamu gune software ape untuk edit tu pun xpe..xmo gtau pun xpe..gambar ramai2 pun xpe gak !
tapi JUJUR ok..jangan amek gmbar org len pulak...!
xbaik tau..

Wah, Syarat yg agak simple untuk diikuti! thanks ye cik qaseh =P. memandangkan aku punye sidebar pun da btimbun2, so ..bagus la kalo cik qaseh ckap x yah ltak kat sidebar. hihihi XD .So, gambar yang dipertaruhkan untuk dimasukkan di dalam contest ini ialah ,





SEBELUM







SELEPAS
 
Okay dah siap!. hehe. tp, x lawa pon KOT. papela. janji mencuba enn? =D.piss~. kena tag 4 orang? baiklah.

4 orang yang aq tag ialah ,

1)http://balqisazhar.blogspot.com/
2)http://nyzajasmy.blogspot.com/
3)http://xxpressiku.blogspot.com
4)http://hahazirah.blogspot.com/

Sekian, terima kasih XD

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...