Thursday, December 23, 2010

Tag from ZOUL

Salam, Pagi2 nih. aku nak balas 'Hutang' Aku dekat 'Abg kembar'. haha, die telah mengetag aku untuk menjawab 25 random things about me ..ok, Rule die berbunyi begini ;

"once you've been tagged, you are suppose to write a note with 25 random things, facts or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tagged the person who tagged you. if I tag you, it's because i want to know more about you".
okay, tanpa melengahkan masa, mari kita mulakan! ngeh3

1) Aku berketurunan Ahlil bait ( Syed & Syarifah)
2) Bermulanya 2011, aku telah melangkah ke umur 18 (*cukup umur da!*)
3) Aku bapak mnyampah gile dengan mereka2 yang bajek pandai! *bla ah kau.
4) Be mine sunshine, i'll be yours . senang.
5) Aku x suka memulakan sesuatu! , maksudnya..kalo korang x tegur aku..aku xkan tegur korang..tp ni dkat luar je laa.. dlam blog aku mmg mesra alam giler! 
 
6)DSLR addict.! waaa.. nak DSLR! tp, x mampu.. memadai la dengan my samsung. sob3.
7)Aku suka photoshop sangat2!! waaa. hidup aku msti boring kalo die x de :P
8)Berketinggian 175 cm dan mempunyai berat 57kg.
9)Suka terperap di rumah mengadap laptop daripada kluar melepaking x tentu hala!
10) Kaki game jgak aku ni dulu. slblum ada blog, tp skrang..kaki geng da lari. tinggal kaki blog je :)
11) x kan pergi sekolah kalau aku x jumpe tie aku time pagi tu!
12) Nak jadi Graphic Designer *harap2 tercapai*
13) Ustaz @ lect pun ok jugak kan?
14) Anak ke-2 drpd 2 org adik bradik! OUCH* 
15) Aku nak jadi hacker jugakk! hahaha *x baek sungguh*
16) Videographer? haaa! aku suke jugakkk.. 
17) HTML code. errr...errr... buat aku pening je.
18) Suka taylor swift, sbb die chumil !
19) Aku nak dpat 5A ke atas untuk result SPM aku taun 2010!
20) Nakk sangat masuk UIA . nak amek TESL . tp, mcam x dpat jea XD
21) Sesuai utk korang meluahkan perasaan *aicehh..problem solver konon*
22) Aku duduk kat pahang laa! tau da kan?
23) Aku suka ckap 'huhu..hihihi..hohoho....aicehh' x tau knape. jd mcam trademark plak da
24) X reti lagi nak design LOGO. ajarkan! sape2 yg pandai
25) Aku rase nak pengsan nak smpai ke 25 nih.. finally. sampai pon. haha . :)

Nak tag 25 org? gile kau! sape nak jwab, jwab je la :)

6 comments:

JR Shoppe said...

Gud prinsip...

SyedGraphiX said...

thxx :P

Anonymous said...

TESL kt uia? sweet~

SyedGraphiX said...

haha.. angan2 je.. ntah dpat ke takk XD

-[miracle]- said...

yeah. taylor swift comel :D

SyedGraphiX said...

btol3.. XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...