Saturday, December 18, 2010

Gila Picnik.com

In the name of Allah,
The most Merciful,
The most Gracious,

slamat pg yepp. hehe..arini , aku nak cite skit la pasal kegilaan aku terhadap Picnik.com  pada masa lalu. hehe. Aku rase, x perlu la nak explain ape itu picnik kan? mesti korang tau kan? sbb, actually. ramai blogger2 yang gune web ni utk buat header la. pic la..banner la.. and macam2 lagi la...Sebelum wujudnya laptop aku nihh,
aku slalu laa online dkat cc yang berhampiran..so, CC mane la ade adobe sume tuh, (lagi pon aku mane knal adobe lagi 2 3 taun yang lepas) .nak edit segala gambar pun susah..maka, picnik mmg jadi pilihan nombo 1 aku la time tuhh. haha.. aku tau picnik ni pon daripada myspace. sape nta yg ckap. ak pon x bape ingat da senanye. so, skarang. jom kite tgk ape hasil keje aku 2 3 taun lpas menggunakan picnik.com.. ;)

community yang di lead oleh aku. ngeh3
yang ni pon sme jugak. haha


ini plak banner group time tu


Sebenarnya banyak lagi, tp da delete laa. haha.. ni je yg dpat dipaparkan xD ..buruk kot gune picnik nihh. haha. best la lagi adobe ~

****************************************

END. thats all for now yah!

19 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tsssk...nis tak penh gune picknik nii
hehee

SyedGraphiX said...

tipu aaa... hhaa

+d.O.Y.A.h+ said...

PS jeh! :P

SyedGraphiX said...

ahaaa. msti la PS ! XD

Hahazirah said...

haa, ak igt lg music com ni. ape sudah jd dgn community ni?

SyedGraphiX said...

hahaa.... ape dah jadi? ntah..aku biar gitu je XD

fyda razak said...

ok tu.

SyedGraphiX said...

haha.buruk laa

asip محمد said...

pergh gila babas lah dia.. super duper beb.. haha

SyedGraphiX said...

erkkkk.. nmpak sngt tipu :P

BeaN MorENo said...

bro gua nak bertapa ilmu photoshop ngan lu...

SyedGraphiX said...

huhuh..boleh je.. tp, aq ni pun masih amatur ;)

Ciki said...

cantik jgk . buat dari piknik sepenuhnye ke? kagum2.. hoho

SyedGraphiX said...

hhuhu..aah.. x de laa. bese2 je nihh ;)

puteri.diyana said...

lawa lah broo.>~
smrt g2..

SyedGraphiX said...

thx2.. tp x semat mane lahh. biasa2 je

NurAdibahZahra XD said...

saya mmg guna picnik ..
hehe XD
blom download lagi photoscape .. :D

SyedGraphiX said...

alaa... guna photoshop laa.. baru bes :)

puteri.diyana said...

smart lahh..ngeE~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...