Thursday, December 16, 2010

Contest Blog Terkemas

In the Name of Allah,
The Most Merciful,
The Most Gracious.

Assalamualaikum to allz.. dalam mood yg ta bpe nak baek lg mlam nihh.. *kjp lg kna p kubur jap.. nak kebumikan arwah* .. tp, ttap nak update jgak.. sbb, terjumpa satu blog nihh... Blog Hana..Die ade buat Contest Blog terkemas.. aiyoo. blog aku ni kemas ke? ahak3.. x pe larrr.. ak tau.. ape la sangat blog aku ni kan. so, syarat2 nak masuk die snang je kot... nak tgk? jom3..


Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)


Snang je kan syarat die? hehe


ok, bawah ni ialah Banner nye 
 

Walaupun rasenye x mungkin akan menang. haha. tp ..biar la! nak cube jgak. ihihih... So, 3 org yg aq tag ialah, 

1)hahazirah
2)lalahalim
3)al-hakim

G00dluck all! ;)

7 comments:

ZWAN SABRI said...

Good Luck naa.. ;)

SyedGraphiX said...

tq zwan ;)

faNUGrah3 said...

ehem2x....
fanugrah dah join blog contest tu....

Hahazirah said...

wah, ak di tag. nak join2. hihi~

SyedGraphiX said...

jgn la join. kalah aku kang. haha.ko pnye da la kemasss

hannafauzann said...

tq join and goodluck yeah!


xoxo hanna & fie

SyedGraphiX said...

welcomee ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...