Wednesday, December 22, 2010

Contest header untuk Cik Azizah

Salam n Hello..
Yargghh. jam menunjukkan pukul 4.06 AM. wahh, gila! sudah pagi rupanya! aku masih
belum mahu melelapkan mata.. nak tahu kenapa?? ya, ini semua gara2 contest yg dianjurkan
oleh Cik Azizah.. Hehe. Contest nya diberi name Contest Header untuk Cik Azizah ..
okehh, jom kite tengok syarat2 die dlu okehh!?

1. kalian mestilah ada blog dan follow blog cik azizah [DONE]
2. letak banner contest dalam entry & sidebar ok.[DONE]
3. tajuk entry " Contest header untuk Cik Azizah"[DONE]
4. kalian buat cantik2 dan mesti ada tajuk blog daku iaitu "Interesting Stories About Me" beserta nama "cik nur azizah"..gambar daku tak kira la yang mana 1 di atas tu.. nak buat 2 gamba ke.. 1 cukup ke..nak corak lain ke..ikut la..ikut kreativiti kalian la..[DONE]
5. tinggalkan link kalian kat entry ni[DONE]
6. then tag 2 orang kawan kalian..selesai!


Okayy, Disebabkan semua syarat telah dipenuhi oleh saya, So... saya nak tunjuk header

yang sy buat SPECIALLY for youu lahh kak azizah! hehe.

*ni jela yang sy mampu ye kakk.. gambar kak takde la sy letak.. sbb kualiti x berapa
jelas..nt x lawa plak kann? hehe..*
Sekian sahaja untuk pagi buta ini! nak tido, ngantokk. kak zizah. pilih sy sbgai pmenang okes!
hahaha XD



10 comments:

n!da said...

good luck.
waarghh!! kol 4 pagi xtdo lagi?
mmg blogger tegar. hehe

SyedGraphiX said...

haha. thx nida.. act, bukak blog pkul 1.30.. trus smpai kol 4 lebeh XD

Awang Hafiz said...

dik, dah cun dh header ni, tp nape gambar tuan tanahnye takde langsung.. tu syarat tu kena letak pic tuan tanah..

better letak at least satu, tapi gunakan kreativiti kat mana nak letak, yg boleh compliment header ni..

sayang sgt, header ni dh lawa ni.. :)

SyedGraphiX said...

tp, tgk tuan org lain ade je yg x letak...
bkan pe.. gambar akak ni..
die punye resolution x ok la abg. =.=

Awang Hafiz said...

ermm..maybe dia sengaja letak gambar resolution x tinggi kot? nk tgk siapa btol2 kreatif :P

SyedGraphiX said...

haha.xtau la plak..
tp, kat syart tu die ckap..

..nak corak lain ke..ikut la..ikut kreativiti kalian la

means nak corak laen pun x pe. hehehe.. xP..
x . akq ni baek.. smalam da tgk ade org design x de gmba die. die ckap lawa je.means, die x kisah la tu. jum la join ! bro?

Awang Hafiz said...

ouh.. kalu gitu ok la.. tuannya pun ok jek. huhu. takpe la.. nak fokus contest sendiri dulu. jemput join contest abg gak eh. (sempat promote). :D

SyedGraphiX said...

ahaha.kk. alaa, contest abg payah laa.
x pandaii XD

Cik Azizah said...

syed.......akak puas hati gan header kamu!!
sgt cantik tau!
gud luck ya :)

SyedGraphiX said...

thx! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...