Monday, December 13, 2010

Mari Berkenalan Dengan *MUSUHKU*

BIODATA MUSUH

 CAPTCHA atau Captcha adalah jenis ujian cabaran-respon yang digunakan dalam pengkomputeran untuk memastikan bahawa respon ini tidak dihasilkan oleh komputer. Proses ini biasanya melibatkan satu komputer (server) meminta pengguna untuk menyelesaikan ujian yang mudah komputer mampu menghasilkan dan kelas..

berikut adalah serba sedikit definisi tentang musuhku ini,  Mood blogwalking aku jugak turut terganggu lah kan disebabkan captcha nih. time nak follow org je.. mintak kod , nak follow je mintak kod.. ade satu blog tu.. aku masuk kan kod tu dalam 8 kali da! semua salah! padahal, aku mmg da check giler2 da weh! aku kompom mmg btol! puas aku refresh refresh and truskan refresh. namun masih tidak berhasil!. so, aku pun close dlu window yang kluar musuh aku yg sengal giler tahap babon nih. n pastu, naseb bek boleh smule. tp mmg sakit ati la. trus terbang melayang mood blogwalking aku  =.="

 
*benda yg mengacau idop aku*!

SEBAB KENAPA AKU BENCI MENDE NIH

bnyak gile sebab2 kenapa dan mengapa aku benci dia! lantas menjadikannya sbgai musuh aku.
 
1. Jika anda salah mengisi borang dan reload (validasi sisi server) maka gambar captcha dibuat semula, jadi anda perlu menukar balik mende uh! 

 2.Nak komen simple2 je kadang tuhh. tp, men-doublekan masa aku tau x. zzz

3.Buruk and mnjadi halangan buat aku =.=                                                                                            


Begitulah serba sedikit ttg musuhku, tak tau lah bila kami akn berbaik semula! =.="

4 comments:

Hahazirah said...

ak pun bnci gak bnde ni tp kdg2 ia mbantu utk ak menajamkan mata aku dgn memerhatikan btul2 hruf ape tu.. :P

SyedGraphiX said...

hahaha.. alaa, tp kdg2 huruf tah pape tah.. =.="
mate ko tajam da la nih? hhihi XD

mofaizmz said...

tp mende ni penting utk elakkan wujudnya iklan lucah kat komen ko.. aku dlu pn xpakai.. brsepah iklan membesarkn z***r

SyedGraphiX said...

oo... bkan ke tujuan die untuk mghalang spammers ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...