Tuesday, December 21, 2010

Majalah ohh Majalah

Salam n Hello to ALL of You..

haihh... 2010 bakal melabuhkan tirainya.. tetiba je.. teringat pulak dekat satu tanggungjawab
yang diberikan oleh pihak sekolah kepada saya untuk menyiapkan majalah sekolah 'SETINTA'
bagi keluaran tahun ini.. WAH, agak mencabar jugak la tugas sebagai desaigner bagi majalah.
maklumlah, sebelum ni pun x pernah lagi design2 majalah ni.. kira, first oppurtunity dapat dari pihak sekolah
tambahan lagi, AJK2 dan krew2 sekolah aku yang sukar untuk bagi kerjasama! . Semua aku yang kena buat!
aduiii, last2.. ustaz yang tolong design sparuh .* thanks ye ustaz!*
Aku time tu pun atas gesaan SPM lagi,
so x dapat la aku nak FULLY design on the Magazine. just a little bit part only yang aku design.
Tapi, x pe la.. at least .. aku dah tunaikan tanggungjawab aku. pada mereka2 sume tu yang x buat APA2.
Jawatan nak sangat. tp, bile suruh je buat kerja, macam ape je. x komited langsung! haiyo. susah wa mcm ni.
Aku x sempat nak buat credit atas nama aku kat majalah TU! hahaha. tp, x pe la...macam tu pun dah cukup
membantu.. walaupun sebahagian besar ustaz yang settledkan...Aku nak mintak pendapat lah dari korang tentang design aku yg aku paparkan kat bawah nie. tolong komen yep .
 NAK TENGOK LEBIH BESAR CLICK SINI
Ni antara page2 yang aku sempat design... tp banyak lagi sebenarnya. aku ambik separuh je la. hehe..ape macam? ok x.. ni first try aku tau buat menda macam nih. aku mmg x de basic langsung dalam bab2 ni...
bagi laa respon anda sedikit ye.. Teguran daripada anda2 amat saya hargai.. untuk memantapkan lagi
skill2 saya! . terima kasih,

12 comments:

Ciki said...

ok la tu... huhu

SyedGraphiX said...

yeke? thankss

Zulfahmi Abidin said...

fuyo.tah berape jam abeskan mase buat bnde alah nie kan..

Terkini: Seriously aku mimpi korang mase tido. | Misteri Mr. Krabs dalam cerite Sponge Bob Square Pants telah terjawab | Aku janji tak merempit lagi

SyedGraphiX said...

tau x pe.. penat tu. haha. XD

Eazy Izzuddin said...

ok pe...
cantik tu
;)

SyedGraphiX said...

haha. da abeh idea da tu

Eazy Izzuddin said...

pssstt
edit pki pe je?
hehe

SyedGraphiX said...

adobe photoshop je... illustrator ta pandaio g XD

AfiQ said...

pergh!!!!!! tabik2!!! huhuh =P

SyedGraphiX said...

errkkk. tabik la sangat XD

Hahazirah said...

ak frust giler x dpt jd ajk setinta. ak nk sgt jd tau, awl2 thun lg dah cop tp tibe2 dah xde tempat. merajuk r bwk diri tmpt lain. trase mcm x diterima disekolah sndiri. ;'(

SyedGraphiX said...

alaa.saba2..
ko tu lambat sngat tu..
adus..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...