Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG


1.Letakkan banner dan linkkan ke blog Bro Ben 
-Beres bro

2. Nama tajuk 
- Dah ditulis diatas . hehe.

3.Brape kali update? 
- Update biasanya sekali sehari je.. tp depends laa, kalo idea banyak banyak kali pun ade. huhu.
jumlah entry stakat ni baru 84. hehe

4.Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
-Sebab satu peluang yang baik untuk memperkenalkan blog sy pada blogger lain 

5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
- Err..ntahla, x penah plak tpikir blog picisan ni akan jadi popular.. tp, sekiranya menjadi popular syukur je la kott. nak wat ape lg. hehe. yg penting jgn sombong2. ;)



10 comments:

Ain Asrar said...

drop here :) gewd luck kawan ..kalau dah jadi terkenal jgn luper saya! *ehtibertiberjerk ;p

Hot Mama said...

gud luck yer..mama pun join jugak :)

Entri Terkini : BEN ASHAARI BLOG

FariehanIbrahim [LBC] said...

gud luck, gud luck!
konfem pemes lpas neyh! hehe xD

aNnE said...

nak join gak.ekeke

Hahazirah said...

dah jd popular pndai2 la buat duit. org ppular sng msyukk. hehe, betul x. :)

redzuan said...
This comment has been removed by the author.
redzuan said...

bro gudluck bro, smua geng BCM joined segmen ni, aku da komen ntri dioa, tnggl ko je. huhuhu, anyway gudluck bro .da popular nnti jgn lupa wa bro. huhuhu

10 MODEL KERETA KONSEP MASA DEPAN

mR.sYaH said...

betul tu.. yg penting jangan sombong..

Faizal n Fashitah said...

Goodluck bro! rasa macam nak join gak la ehek XD

nur aisya humaira said...

Gud luck fariq...da masuk list blm ni???wakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...