Sunday, January 23, 2011

Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat

click banner untuk ke blog JT

ok, tadi aku dah buat utk bloglist. skarang untuk follower review plak.. aa.. jam menunjukkan 4.03 AM! aku kna tido cpat ni.. ni last entry aku kene publish.. cpat2 perah idea nak kasi kat JT nih. hehe..bro, aku ckap kat ko. blog ko mmg best sbb ko dah la terhangat..pastu aku masuk situ pun aku terasa bahang2 entry ngko. haha.. pastu lagi aku listkan di bawah.,

1)Entry.. aku suke entry ko yg pasal ape tuhh.. yang pasal ni.. lagenda budak setan versi JT tu. haha. mmg lawak. pastu, dgn ade lagu nye kat atas tu. sng cite.. mmg mood ko nak smpaikan kat pembaca mmg smpai la ke jiwa aku *clap clap*.

2)Aku suke ke blog ko utk mengetahui isu-isu bloggers semasa. haha, macam aritu.. masa isu SK kna ktuk dgn Ju-on tu.. time tu pun aku da stat da usha-usha blog ko..kalau x mmg aku x tau ape-ape pon lah kot psal nih..psal shoutbox , penipuan shoutbox. sume aku tau dari blog ko, pastu baru drpd blog Pendekar Berkuda. senang cite, blog ko mmg up-to-date la..

3)Lagi 1, bila aku baca entry-entry ko yg reverse psychology eh? hehe.. mmg aku suka la!. aku x mampu kot bro nak dpat idea mcam ko kupaskan setiap satu isi-isi cam tu. haha..syabas bro. keep it up =)

p/s : selamat pagi! ngantuk. tido dluu. yawwnn :)

11 comments:

redzuan said...

aku yg pertama komen entri ni:) anyway aku agree dgn ko syed, blog J.T mmg best. aku suka cara dia berblogging. ada style tersendiri ;) anyway bro gud luck aku ingat nk joined, tp aku da kena tag lerr .. ermm , aku tnggu segmen J.T yg lain

Fariq said...

pergh,, terbaik la syed punya ayat,, i like,, papepon i nak la direview sali lagi oleh JT,, so buat entri kat sini je la erk..

1) JT mmg berbakat besar dalam blogging ni,,

2)cara penyampaian dia mmg lain dari yg lain.

3) Setiap kata amat bermakna, mean, perlianmu sungguh berharga,, ngee.

4) tanpamu, mungkin aku masih tercari2 seorang yang mampu membimbing aku di dalam arena blogging ni,, sob3x..

eh,, betul2 buat entri la kat sini,, :p

papepon syed.. gud luck utk direview,,aku pasti JT beri kau keutamaan,, sebab ayat mengampu kau ni,, terbaik,, ngeh... gurau je,, :p

SyedGraphiX said...

haha.. boleh plak ehh kongsi2.. :P

Kodet said...

oo... peminat kipas susah mati JT la...

Encik Blogger said...

oh men.. baru jumpe blog ni.. pstu die JT.. nice.. aku pon baru je dlm blog ni.. nak cari geng2..

Abu Luqman said...

dia jangan boh..widget...dan gambar banyak je...

SyedGraphiX said...

kodet : haha ;)

SyedGraphiX said...

encik blogger : aku pun baru.. hehe. wlcome to blogger ;)

SyedGraphiX said...

abu luqman : maksud??

Firdaus Alim said...

sharing is caring heee

Jejaka Terhangat said...

sori boss..lambat turun padang utk follower blog review ni..pasal tenet prblem sket..skrg dah ok. hehe..

nice la point2 tu..fariq siap kasi tambah lagi kat komen. haha..

papepon aku masukkn dlm list menunggu review dlu ek..harap bersabar..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...