Friday, January 28, 2011

SyedGraphiX | 1000 Followers Credits |

Assalamualaikum buat semua.. Alhamdulillah..walaupun aku baru tumpukan pada blog aku bulan 12 time nak ambek SPM..walaubagaimanapun..aku telah berjaya mengumpul sebanyak 1000 followers dalam masa 1 bulan stengah kot? ..korang bkan folllow aku sbb tpakse kan?? harap2 korang follow aku sbb u all just love the way im blogging pls?..macam2 mende da aku lalui nak capai ke tahap ni..aduii.. susah kot..daripada entry aku yg sependek-pendek.. kini aku da boleh mengarang entry dengan panjang ibarat membuat karangan..

Bermula daripada blog yang 'peribadi' bertukar kpd blog yang boleh membawa manfaat kepada semua *yeke?* harap perkongsian yang aku kongsikan dalam blog ni membawa manfaat la kpd korang ye..OK lah, tanpa melengahkan masa.. hehe, meh sini aku nak perkenalkan follower ke 1000 SG..


ni laa die. comel kan? ngee. haha.die ni blogger baru..baru start berblog. tp, x pasti la brapa lame. lupe nak tanye plak. hehe. nak review psal blog die pun susah sket. sbb x byk lagi post. hehe...cuma nak tegur.. akira, kalau akira gune music yg boleh play/pause tu kan senang.. sbb, bkan semua org suka lagu kita tu tau. hehe.
dan, ni award untuk akira eaa..

Kepada semua follower SG, aku nak mintak maaf andai sepanjang aku berblogging aku banyak menggunakan bahasa2 yang agak menyindir korang.. ataupun terlepas pandang komen korang..tidak jejak korang.. maaf  sangat-sangat. mungkin kerana kekangan masa SG balas lambat skit..MAAF ye.. terima kasih la SG nak ucap kpd yg support SG slama ni ye. yg comment2 kat blog SG ni.. tanpa anda semua sape la SG ni kan.. so, sbagai penghargaan kepada korang SG nak kasi award ni ye..harap sudi la mengambil nye..

you're so sweet lahh to all my followers and supporters! thanks again!
Kalau ada perkara yang anda ingin suggestkan kepada SG, silalah drop komen dibawah. Samada dari segi template, penulisan, penggunaan bahasa, atau mcm2 lahh.. bg je cadangan k? akan diterima dgn terbuka ;)

lotsoflove, SG =)

21 comments:

Fariq said...

perghhh,, seribu dah...
tahniah..
folower dah seribu tu, diharapkan blog ni akan makin mantap utk berikan yg terbaik utk semua.. :p

Bila Blogger Adalah Seorang Pelajar

Abdul Farique said...

wahhh , tahniah buat akira zack !! :) . tahniah juga buat SG kerana mencapai 1000 followers . AF lambat lagi , kena tunggu le :)

Myung Dae said...

Waaa !! Tahniah2 . Mungkin lepas ni mesti naik lagi kan . HUHU

Jom Baca Ni
http://myungdae92.blogspot.com/2011/01/undilah-entry-ayahku-dahulunya-seorang.html

cik Ladies said...

SG gler follower ke ? ahakz ..

SG kena tukar domain bler follower da 1000 ,, masyuukk la ..

:p

Siti Safiyyah said...

woww baru sebulan jek ke ko ade blog SG? giler ah..tahniah2 wahai juniorku..lalala ;D

imaza93 said...

waahhh...congrate lahh !
sebulan lbey dah dapat 1000 follower...! :D

ash akira zack said...

tQ...hehehe...sangat cantik...^_^

►AdamXis◄ said...

as salam...wah tahniah syed...kite sama2 bermula pada disember 2010...aku malas plak nk bw lately...jadi kurang dh follow orang...wakaka...follower baru 5...meh2 add aku sape2 yang tak add agi...wakaka

NadiRah said...

suka design blog ni..!! tahniah!!
cepat betul dah capai 1000...

Nieza Micha said...

wahhh.. tahniah la SG...^_^

NuFar said...

congrats! sy amek award ni yer...

Miss dorayAki said...

tahniah ya! ;)

Nadhirah-chan said...

baru je nak mintak award yang cun macam akira punye tu , dah ade rupenye kat bawah tu . kihkih . saya curik ok . btw , congrats dah 1000 followers . memang sangat layak dapat :)

Hahazirah said...

syed, ajr ak tmbah follower, ak x pndai. wuuwuu~ :P

She's retarded said...

dah feymes hang sekarang ek
kekeke

mofaizmz said...

huyoo.. dah 1K beb..

Hanim Mahali said...

congratz! setiap usaha pasti de hasilnya... ^_^

mohd zhafri said...

se ta il la ko pnye graphik...bley r buat utk ak sa tu....ek...ek..haha

Amiey White said...

bestlah dia :D

nur aisya humaira said...

woww2,excellent laa syed...tahniah2..:)

mia.lia said...

waaa..congrats.,.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...