Thursday, January 13, 2011

Thx Cik Azizah for the Contest "Header untuk cik Azizah"

Salam semuaa.. aicehh..tgk tajuk-tgk tajukk..ape? Syed mng contest?? aikkk... syed mane nihh?? SyedGraphiX tu mmg aku x caye.. tp, kalo syed lain tu aku pcaye la jugak! -.-" ..Actually, post ni bkan la aku nak blagak ke hape.. tp, ni 1st time aku menang contest.. after 3 contest yang aku join x menang! haha..so, aku nak abadikan dkat blog aku nihaa..biarla jd kenangan 1st time mng contest *jakunn laa youuu* ..ehh, jap2.. mesti korang ttanye2 contest ape laa yg aq mnang.. Actually, contest header untuk Cik Azizah. 
dan, aku pun x sangka boleh dpat nombo 1, sbb header yang aku pertaruhkan agak simple..x caye tgk nih..

 simple kan? lgpun, yg menyertai contest ni pun header diaaorang sume style-style ouhh..siap ade gambar cik azizah lagi ..actually, aku mmg nak ubah balik ltak gmbar akak tu..tp, sibuk sampai terlupa -.-"..ni pun, aku menang ni pun sbb ade org ingatkan.. kalu x, aku mmg x tau yg kak azizah dah umumkan pemenang. haha.


 


thx ehh SOLEHAH! sbb, ingat kan syed yg blur ni..act, dat time..lupe plak yang aq ade join contest..tu kelihatan agak 'Blur' apabila SOLEHAH datang dan mengucapkan congret!..lepas da diberitau oleh SOLEHAH pun, aku try cari banyak2 kali dkat blog Cik Azizah. Mmg x jumpe.. aku pelik jugak..Biasanya new post ade kat atas..aduih2...pastu, aku terpandang dkat box kat tepi blog cik azizah..




haa! jumpa pun entry kat situu.. aduii.. hehee....thx ye akakk! =)..oh ya! disebabkan header yg sy buat tak ltak gmbar akak..n rase mcm x adil bg contestant lain.. sy buat yg baru! dgn gmbar akak. tadaa!

*ok x ok x? hehe* ..oh yaa,, lupa nak bagi nama pemenang yang lain..


tahniah ye korang! korang sume punye header pun mmg gempak!  =). 
so, kitorang dapat 

HADIAH
Pemenang utama : RM50 (bankin atau topup)
Pemenang kedua : RM30 (bankin atau topup)
Pemenang ketiga : RM10 (bankin atau topup)

*p/s : x sabar nak tunggu contest akn dtg. hehee*

34 comments:

~MiKaPaRaDiSe~ said...

best nye dpt menang contest..mika xpnh menang2 pun...tp menang kalah kn adat bertanding..

nasri said...

tahniah!!

LyNMafia80 said...

congrats syed (^_~)v

SyedGraphiX said...

mikaparadise : huhuh.. bestt~..hehe. x pe.. cuba lg. x de rezki tu..nnt ada la. hihi

SyedGraphiX said...

nasri : terima kasih! ;)

SyedGraphiX said...

lyynmafia80 : hehe. trime kasih ye

mofaizmz said...

woo.. tahniah2.. mmg cool pun header tu

CouLeur de Chiqu3 said...

tahniah dude !!

SyedGraphiX said...

mofaizmz : xdela. biasa2 je. huhuu

SyedGraphiX said...

Couleur : thx ! eheh

Awang Hafiz said...

haa, kan cantik ada gambar tuannya.. :)

congratulation!

p[A]n[A]d[O]L said...

congretzz syed..
walopun header tue simple tp comel n menarik..
heheh

SyedGraphiX said...

awang hafiz : thx ea.. hehe ;)

SyedGraphiX said...

panadol : time kasehh,

MAKCEK bukan NENEK said...

congratz syed !
(:

Amiey White said...

wah dapat topup...
belanje :P

SyedGraphiX said...

tahniah jugak dkat awk! dpat num 3! ;)

SyedGraphiX said...

makcek : ehh, num 2! silap.. hheeh

amiey white : alaaa, nak bli bajuu laa. hihihii

Gayahspears said...

waw.. aku nk jugak..huhu
tahniah~

SyedGraphiX said...

gayah : nak ke?? nak ape nihh? hahha XD..thx eaa

Gayahspears said...

nak ko buleh?? kah3 <-- men2 jelah

SyedGraphiX said...

ehh.skang ni mmg musim pempuan berusia kawen dgn laki mude ye?
haha* <------ kejam x gurauan aku? :P

loLaa_nurafizza said...

tahniah!!!

SyedGraphiX said...

lolaa : terima kasihh ;)

Umie Nadhirah said...

congrat

cik juja mafia said...

yah! tepuk~ tepuk~ tepuk~
bakat syed memang ke arah tu laa ^_^

cik juja mafia said...

yah! tepuk~ tepuk~ tepuk~
bakat syed memang ke arah tu laa ^_^

SyedGraphiX said...

umie : thx.. ;)

juja : weee~ hehe. time kasehh2..

d_tieah said...

Congrats..

mimie said...

tahniah! hehee!

SyedGraphiX said...

d_tieah : thanks! ;)

mimie : weee~ thx!

NuSaNa NoSa 91 said...

woooo~ hebat! tahniah ye syed~~ ^_^

btw, comel la header tuh.. keen pon suke~ ^_^

SyedGraphiX said...

nusana nosa 91 ; haha. x de la. biasa2 je... btw, thx! :P

♥ solehah ♥ said...

asl solehah lmbt sgt nk komen entri nie.org len dh brebotrebot komen.
hahaha :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...