Saturday, January 29, 2011

BEST ke jadi ENTRY POPULAR HARI INI?


Assalamualaikum... Korang tau x geng blogger punya web ni? aku rase blogger-blogger lama suma da sedia maklum tentang kewujudan geng blogger ni kan? Bagi blogger-blogger baru, meh aku jelaskan.. geng blogger ni ialah tempat untuk meng ping entry korang dan ade forum-forum bagai.. tp, aku x ambik port sangat dkat geng blogger ni.. ntah la.. aku rase mcm...x tau nak ckap ape lahh.

korang nmpak kan ape yg aku circle kan kat atas tu? "POPULAR HARI INI" wahh, aku rase semua da nampak .. besar lagi tu...ape yg bestnya jadi popular hari ni?? aku pun x tau la ape yg bestnye.. kdg2 aku tgk post2 kat bahagian popular hari ni tu x de la gah mana.. tp, dpat plak entry popular. huahh..

yang aku lagi hairann campur pelik tahap gabann.. knapa la kawan2 blogger aku sibuk sangat .. "wehh..entry aku dapat popular harini" wahh, aku rase mmg lumrah kot.. manusia ni terkejar-kejar akan populariti. huahah. kdang2 tu..siap post dkat facebookk..twitter..mcam2 lahh.. die punye link geng blogger tu.. kalau aku.. aku post entry post aku tu je.. cukuplah gengblogger tu aku gunakan sebagai medium untuk Ping Post..ok, x perlu sangat lah yang popular2 ni..

lagi 1, yang aku pelik.. knp.. lepas kol 12.. aku rase.. baru je server gengblogger reset balik untuk entry post paling popular... tpi, da beratus2 click untuk entry die. aku x tau.. aku x tau kenapa boleh jadi sebegitu rupa...dan, persoalan aku di post yang pendek ni.. aku ingin bertanya pendapat korang je..

BEST KE JADI ENTRY POPULAR DI GENGBLOGGER?

20 comments:

Cik Reena Tan said...

ada apa pada populariti? rina join gengblogger tu.. tapi da lame tak amik port.. ala~ setakat blog reena yang cikai tu, tak perlu harap nak popular kn.. janji kte enjoy+happy blogging..
*lari tajuk plak kan.. heh!*

Shaofie said...

best enh? hahaha.. blog ko mantap. ko lah popular. hehehe

Kodet said...

Tengok je entri aku...
GB mmg untuk blogger yg da femes je...blogger newbie x pyh guna dah...

PriNcesS SunShine said...

smunya nak popular....ape ah...huhu

LoVe is CiNta said...

popular la best...tp klu xder kualiti,hmmm hameh gak kan

►AdamXis◄ said...

yg beshnya...traffic masuk kot...tapi x pernah dpt msk situ...tapi blogger yg peramah tamah mmg pernah...rajin2 jawab forum GB...(^^,)

SyedGraphiX said...

reena : btol3... kadang2.. kat geng blogger tu.. ade tulis blogger plg friendly la. tp, x friendly pon

SyedGraphiX said...

reena : btol3... kadang2.. kat geng blogger tu.. ade tulis blogger plg friendly la. tp, x friendly pon

SyedGraphiX said...

shaofie : bkan lahh, log kau popular ko la dpat. hehe

SyedGraphiX said...

kodet : stuju.. blogger popular je yang layak dok situ

SyedGraphiX said...

princess : biaselah. manusia. hehehe

SyedGraphiX said...

Loveiscinta : btul2. hahaha

a!n n!a said...

blog a!n hnya kata2 a!n jerk..
so,xpayah la nak popular..
kenal diri sndri suda..
n ramai mmbe2... huhu

Fariq said...

post tu taktau la popular ke tak,,
sebenarnya,, siapa dapat jkij terbyk kat link gb tu nanti,, entri tu akan stick kat situ sampai la tamat 1 hari,, lebih kurang camtu la,, sebab tu org asek promot link gb je... :p

Jomlah Kahwin Baru Bercinta

Nadhirah-chan said...

tak best pun , tersenarai kat situ pun bukan orang nampak . orang tak layan pun . prefer blogwalking dari masuk list popular tu . kihkihkih :)

JR Shoppe said...

Apa ada pada nama? Apa ada pada populariti? Saya menulis cuma syok sendiri tak pernah peduli pd populariti...

Siti Safiyyah said...

dulu aku selalu gak layan sane..tapi semakin hari semakin ku hampa sebab biaselah aku mmg selalu terpinggir..huhu..so sebagai newbie, aku cume boleh pandang dari jauh jek GB ni dan skang aku gembira berada di BCR..hahaha ;p

Miss dorayAki said...

depends ats seseorang. tapi aki tak gile glemer ;p

PriNcesS SunShine said...

@SyedGraphiX

yer ah kan SG...huhu...aq pn nak juga popilar..wakakaka

SyedGraphiX said...

Princess : tau x pe.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...