Sunday, January 30, 2011

Sangat jeles dgn gathering sahabat blogger


Assalamualaikum...PERHATIAN, ini bukan blog jeles! tp, ini entry jeles! wuaaa.. Seperti yang korang-korang semua ketahui...Sahabatbloggers kat FB ade buat gathering pada hari ini.. dan, yaa, malang sekali bagi aku.. kerana tidak dapat turut serta dalam gathering tu..

Dan, ape yang membuatkan aku sangat jeles dan bertambah-tambah jeles lagi ialahh.. huaaa! ade heliza yg comell tu datang skali! mata bolatt!..Sangat jeles! . dan, aku bertambah jeles lagi tatkala melihat
 Bro Nazirul ni tangkap gmba sebelah-sebelah dgn diaa.!..

Pastu..tengok aku punye fb.. kna spam saje dgn notification SB.. pasal gathering plak  tu.. hmm, rugi rugi rugi.adoii,korang...nnt buat la lagi tauu! huhu... x pela..mood jeles aku x abes lagi ni.. aku nak pergi bersendirian buat seketika... PEN OFF

p/s : AKU SANGAT JELES.ANDA BAGAIMANA?

31 comments:

nur aisya humaira said...

hak2..cian SG..

SS said...

errkkk tak tau nak join jeles skali ke tak nih? ;p

sabar yea wahai juniorku..tahun depan kite join ok? ;)

alieff said...

hishhh.... aku lagi jeles tahap gaban.... adehh... nasib je demam melanda; kalau tak dah join dah... T___T

woot woot said...

tak rase jeles langsung..hahhahahahha

mofaizmz said...

hahaha.. xpe.. nanti kita buat gathering berdua.. hahaha

KiFli si Dolce said...

x jeles sebb saya join hahahha

http://kiflimally.blogspot.com/

cik Ladies said...

pergh ! jeles wow !
ahaha :p

lionteen said...

uwarghhh..jeles jugak xdpt g td.
jom wat gathering lak tuk org2 yg jeles kat mereka tu spya mereka pun jeles kat kite.wakaka

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

mau tak jeles SG? Naz jeles giler2...dah la dok jauh merentasi laut china selatan ni. Ni rasa nak balik kg halaman semula, supaya bole join gath. huhu

Mrs. Anis Laila said...

korang...follow lah kite....kite org bruu..hehe..

ZWAN SABRI said...

Xpa2, nanti kita bwat gathering jemput beyonce.. baru ternganga depa suma.. HAHA

Jejaka Terhangat said...

kuikui..sabau..nnti next gath pg la ek..=p

Rezeki Artis, Halal Atau Haram?

mR.sYaH said...

aku pun jeles ni.. dah r suka heliza tu.. heliza xnk dtg kuantan ke??

SyedGraphiX said...

@alieff

Haha. ok la tu demam. ade la geng :P

SyedGraphiX said...

@mofaizmz

HAHA.gathering kat mna tu bro? XD

SyedGraphiX said...

@KiFli si Dolce

ohtidak.com! anda membuat sy berasa lebih cemburu!

SyedGraphiX said...

@lionteen

AAH kan. stuju2..
kite jemput artis lg gempak2 gitu. haha XD

OnlyZul said...

haha..relax sudah..aku lagi jeles.

SyedGraphiX said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

Ha3..pehhh, jauh tu.. x pe.. saba byk2. hihihi :P

SyedGraphiX said...

@ZWAN SABRI

Stujuu! zwan support ye! ;)

SyedGraphiX said...

@Jejaka Terhangat

InsyaAllah kalau ade lg. hihi

muas said...

sayer xjeles sebab saya ade kat event tuh,.muahaha,.=)

SyedGraphiX said...

@mR.sYaH
ntah laaa, x tau2..melepas nak jumpe heliza. wuuu~

erinn kechiik said...

jelesss jugak heheeeee

Faizal n Fashitah said...

Takpe bro.. aku pun tak dapat join.. sebab jauh kat Kuching wakakaka...

aNnE said...

jeles terlampau boleh?haha

Encik Blogger said...

jeles bai...

SyedGraphiX said...

@erinn kechiik jom jeles ramai2 jom. hehe

SyedGraphiX said...

@Faizal n Fashitah waaa.. lagi jauhh . huaa :'(

SyedGraphiX said...

@aNnE
boleh2.. jom kita jeles trlampau sama2! x)

SyedGraphiX said...

@muas
waaa..sangat kejam gelakkan kami yg x gi.. sob3.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...