Wednesday, January 26, 2011

Contest Siapa Punya Header Paling Cool (14 Februari 2011 end)


Assalamualaikum.. sedang asyik aku berjalan-jalan dari satu belog ke satu belog.. tetibe, aku pun tersinggah la dkat blog Zikery Hassan..aku pergi ke sana hajatnya utk membaca entry dan mengdrop comment.. Setelah itu, aku ternampak entry die pasal contest ni... contest "Header siapa paling cool" oowwahh! .Aku pun seakan berminat dgn contest yang dianjurkan oleh Mejuez. knp nama dia camtu? oh.tu aku x tau. korang tanye die eh. Tanpa melengahkan masa, aku pun terus follow dia untuk join contest best nih! hehe..

Syarat-syarat pulak adalah sperti biasa. iaitu...


1-WAJIB jadi follower blog ini :)  [done]

2-Buat entry pasal giveaway nie , simple simple je dah cukup [done]
.
3-Letakkan Banner Di Side Bar (tak nak pun tak pew..) janji ade banner contest tu.. >_< [nak leetak ke x nak ehh.]

4-Tag 5 Orang je rakan anda yang selalu ONLINE Blog/Si Blogwalking.
    Beritahu mereka pasal contest ini ok :) [kat bwah ye]

5-Tinggalkan link URL Entry Anda 
    dan ID Follower Anda [lpas publish entry ni laa]
Hadiah dia?? kalau nak tau... pergi je laa dkat blog tuan punya contest nih. hehehe...oklahh, ni header aku ea.


aku tau header aku burukk.. biar lah.. janji mcuba ok! hehehe.. ;) so, ak nak tag insan-insan terpilih...

1) bro mofaiz
2) bro Farique
3) http://hahazirah.blogspot.com

Lagi 2 orang tu aku jemput je la semuaa yg terbaca entry ni ea! hehe.. ok, jumpa lagi yaww. =)

7 comments:

mofaizmz said...

sapa ckp header ko buruk.. cool apa beb..

haha.. aku pn rasa nk join gak ah..

ijatnuar87 said...

gudluck bro,hehehe

erinn kechiik said...

gud luck beb

SyedGraphiX said...

mofaiz : sila2.. aku da tag ko da tu :P

SyedGraphiX said...

ijat : thanks eaa

SyedGraphiX said...

erinn : trimass

Irma A.Wahid said...

burok ape??? stylee kot~~~
adore~~~kih2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...