Tuesday, January 11, 2011

Permohanan IPTA bagi lepasan SPM/SETARAF 2010/2011 Fasa 2

Untuk pengetahuan semua Calon-calon SPM/SETARAF 2010 ..Anda boleh mendaftar ke IPTA ..Bermula 10/1/2011..Jika anda salah seorang daripadanya, click dibawah untuk ke borang 




untuk syarat-syarat Am dan syarat-syarat Khas berkaitan program yang anda inginkan, 




Tarikh tutup permohonan sebelum 4 APRIL 2011!.. cepat2.. jgn lambat-lambat ..


*ni yg aku amek. hahha x)..mungkin berubah kott*
Goodluck kpd semua calon2 lepasan SPM ye! pilihlah program yg betul untuk masa depan anda! anda yg melakar kehidupan anda sendiri! 


25 comments:

efa said...

nice info ni nk gi terjah...maceh2 for that info ok :)

Nur Hani said...

Bgs bgs :) info baik untuk adik2 bakal amek dip :) fuhh, hebat ha pilihan dia :)

SyedGraphiX said...

efa : hehe. same2.. ;)

SyedGraphiX said...

Nur Hani : haha, x de la hbat mane..biase je.. btw, thanks! ;)

f y z a H A M I D said...

TESL tu blajar apa erk?

miss lyianne said...

nak tanya bole? untuk fasa 2 ni kan , dia ada tanya result x? atau isi saje dulu? thnk you :)

mofaizmz said...

hoho.. 1st choice.. syariah tu beb.. dlm 14orang lelaki dalam kelas aku.. sorang pun xsmbung dlm pengajian islam.. dlm 37orang dalam kelas.. cuma 5org je sambung pengajian islam/bahasa arab(semua pmpuan).. hahaha..

p/s:perit amik arab tinggi..

SyedGraphiX said...

fyza : tesl tu mksud die bhase inggeris sbgai bahase kedua aa

SyedGraphiX said...

miss lyianne : isi je dulu.. nnt boleh kemaskini sbyk 3 kali

SyedGraphiX said...

mofaizmz : bro, ko buat aku cuak nihh..mmg bahasa arab tinggi susah pon. aduii..

Anisah Zahorin said...

woah.cepat gile isi..

SyedGraphiX said...

haha.besela.. smangat nak masuk U.. XD.xdela..act, laman web die slalu wat problem..better isi dulu.. takut pape tjadi. hehe

Nazim Nasri said...

kenapa nk daftar mcm tk leh ? :((

dia kata password salah la apelah :(

risau kalau tkleh login

tuan.tanah said...

SYED>>>>minat bi erk? gerenti terer grammar kan???
pasal review blog awk saya ada masukkan..try check entri2 sblum ni ok? tamo nangis2 :)
selamat malam...

SyedGraphiX said...

nazim nasri : ehh,sblum masuk unik id tu die x mintak password lg..kalau nak kemaskini atau semakan baru dia mtk..teknikal tu kot..sbb, web diorang slalu masalah kalau nak bukak

SyedGraphiX said...

tuan tanah : minatt!. hehe. tp, grammar x bape ok lahh.tu yg nak blaja lg BI tu. hehe

f y z a H A M I D said...

hehe..cam tu pulak erk?
BTW,saya ada tag awk kat stau contest ni..
hope u dont mind..
nak tau contest apa?
g la lompat2 kat sana :)

SyedGraphiX said...

ok ok..
nnt sy lompatt.hehe

f y z a H A M I D said...

hehe...sori...try la join..
bagi hadiah tu kat adik bradik ke, mak sedara ke,kwn2 ke... mengerat kan silaturahim :)

Jue said...

all e best syed.. klu dpt uiam bole jumpa akak.. hihi

p/s: cantik la benner syed.. akak terpegun (^_~)

SyedGraphiX said...

@fyza : hehe. nnt syed try join

@jue : thx akakk. hehe..x cantik mane pun.biase2 je

dhilla nazli said...

ahaaha dhilla pye no unik id ilang...
=)

SyedGraphiX said...

ayopp.. ilang.... abis tu camne? hehe

mizzmyera said...

myera da isi...
n myera pilih pengurusan h0tel as my t0p 8 pilihan kos...;p

SyedGraphiX said...

wahh..minat perhotelan ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...