Wednesday, January 19, 2011

Farewell Blog ='(

oyeahh, 1stly..post kali ni aku nak ckap.. " hii, im lazy ". yes! aku mmg malas.. malas knp? aduii.. ntahla, banyak kot sebab musabab yg menjadikan aku pemalas nihh. haha. malas disini bererti malas nak blogging! .sangat malas =.=" . ntah la, aku da 3 ari da x bukak belog. haha. and, korang faham2 jela traffic aku pn macammane kan? hahaha!. Act, kalau aku on9 atau bw pun..traffic aku pun x dela byk mane pun.. ciput je...hmm, tp..tadi.. aku smpat la usha2 sket..blog-blog korang ni... aku jd silent reader jap. hehe..
aku tgk.. byk je yg post pasal penipuan bw dgn mengumpulkan shoutbox2 dalam satu blog.!. damn(!).


patut la aku punyo traffic walaupun bw x banyak pun..cam hampeh je.. lagi 1, aku tgk x de pun link die jadi backlink. tah pape!. mmg mnipu...Hal-hal sebegini agak melunturkan hati serta jiwa raga aku yang agak penuh dengan kecintaan  terhadap dunia blogging kini hanya tinggal suku! suku sahaja tau!. oh tidakk.. mana mungkin manusia boleh hidup dgn suku hati!? huh..agaknya, mungkin ini pengakhiran ak terhadap dunia blogging ni kot.. -.-". *yeye o je*.

aku nak mintak tolong sangat korang-korang sume nihh..x yah aa wat keje jahat gitu.. org laen pnat-pnat bw scara halal! ko plak, suka-suki je kott buat mcam tu.. utk kepentingan sndiri plak tu.. kau x tau malu ke?! grr.. aku marah nih! , patut a slama ni aku bw punya lame tp yang masuk hanya ciput je.. rupenye ini keje korang yek!!. lg 1, patut la..yg buat keje2 gini traffic tinggi aje! siap boleh tambah ruangan sewa iklan dkat blog tuhh.. ape la nak jd...kepentingan sebelah pihak!


So, dengan ini..aku menyeru semuaa blogger-blogger... kepada sesiapa yang menggunakan cbox, btukarlah kpd shoutmix!. sbb, shoutmix boleh menghalang kegiatan bw secara haram yg sdg berleluasa ni berlaku!..

cuma login account shoutmix anda.. dan pilih website lock

kemudian, masukkan link blog anda...

kini, anda telah selamat! selamat daripada pengambilan shoutbox anda secara haram! shoutbox anda hanya boleh digunakan di blog anda! sekian, trima kasih!

p/s : syedgraphix x sokong bw scara haram!

untuk keterangan lebih lanjut mengenai bagaimana penipuan dilakukan.. klik SINI

14 comments:

Nana Liyana said...

awk cube awk bg explain dkat sy mcm mne rupe blogwalkingx ikhlas ni ? sy kn still baru lg . so x pham ckit bab2 isu bw ni . :)

SyedGraphiX said...

liyana : macam ni, ala.. nana bace dkat blog ni je ye

http://pendekarberkuda.blogspot.com/2011/01/cara-dan-kaedah-penipuan-trafik-dengan.html

yaya ASHRAF said...

tengs for ur info. dah selamatkan da. :)

mofaizmz said...

err.. ko rasa malas? rilek2 sudah..

SyedGraphiX said...

yaya : u're welcome. bgus2. thanks..

SyedGraphiX said...

mofaizmz : haha... aduhh, susah la nak rilek2.. die x leh nak rilek.. ttp akan malas. huhuhu

mofaizmz said...

ada idea tulis entry.. xde idea jalan2.. janji hepi..

p/s: aku ada sorang dua mmber yng menulis tp xhepi.. terus stop.. haha.. niat tu beb niat..

Rose said...

oooo.. Patut la... isk.. xaci betul kan... haiya...

daylachan said...

malas nk blogging gk skg nih...sbb kadang2 asek ngadap blog je smpi keje lain byk tangguh...huhu mari menyokong penggunaan shoutmix!haha

SyedGraphiX said...

mofaizmz : hahaha, tp aku rase malu plak kalo na jalan2 tp blog x update2. haha

SyedGraphiX said...

rose : tau x pe.. geram2. haha

SyedGraphiX said...

daylachan : hahhaa, tau x pe.. jom sokong shoutmix! XD

Gayahspears said...

aku pon tak sokong bw secara haram!!! mencik..huhuh

SyedGraphiX said...

hahaa.tau tape...
grrr.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...