Saturday, January 15, 2011

SyedGraphiX Menang GA GayahSpears? - Anda yang tentukan! ;)



hello u ollz! haha. lame x jumpe..rindu gilaaa..haha XD, korang tau x yg aku ade join contest template paling semart anjuran gayahspears.com?! keh3.. tp, kat gmbar kat atas ak saje tukar jd cun! . hhaa, x leh ke?? boleh kan? Actually...aku 2 hari ni mmg bz + malas sangat nak berbelogin. x tau la roh syaitan mane tah masuk... =.=" ..tp, walaupun aku dah terlepas sehari bg tarikh undian template plg lawa nih...

aku kisah ape, aku nak promote jugak kat sni! haha, bg korang yang rase template aku ni layak dinobatkan sbagai template paling kemas @ paling cun @ paling semart @ watsoever la..ehhee. rajin2 la klik undi untuk sy yea! saya amat hargai setiap klik yg anda sumbangkan kpd sy!. so, kalau nak vote, klik image dibawah


thanks! kerjasama dari pihak anda amat sy hargai. ngehh3...oh yea, bila da click dkat situ...cari la name syedgraphix.blogspot.com ye!

9 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

wooooo pastinya aku klick kat nama ko..... syedgrapix punya apa ade hal aku klik lahhh

SyedGraphiX said...

wslm.
adui.. x de a byk ngat pun. huhuhu..
thx ye :)

mofaizmz said...

dah vote.. hahaha..

ieMa ackLes said...

gluck erk...
chayok!!

aZIEra itu aKu.... said...

gud luck yep :)

SyedGraphiX said...

mofaizmz : thx ye ;)

SyedGraphiX said...

iema : tenkiusss

SyedGraphiX said...

aziera : terima kasih!

LyNMafia80 said...

done vote 4 u, gud luck (^_~)v

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...