Tuesday, March 1, 2011

5 HEADER PESERTA YANG TERPILIH FINAL


Assalamualaikum kepada semua pelawat SyedgraphiX.com.. okay, seperti aku janjikan pada hari yang lepas..akan ada 5 header lagi yang akan aku buat bagi sesiapa yang menghantar peenyertaan. okay, walaupun aku telah terlewat menyiapkan kerana MOOD tiada semenjak beberapa harini., Akhirnya aku telah berjaya menyiapkan semua 5 header pada hari ni.. *tepuk tangan untuk diri sendiri* ..Jom kita tengok!



Header Pertama ialah header BONAD . ohh Bonad.. maaf anda header anda tidak begitu kelihatan gegirl. i x reti lah youu. ahahhaa. adesss... Header ke 2 plak...


Header ke 2 ni ialah Amalina Athman.. Amalina, Warna pink sy x brapa dapat masukkan kerana dalam header ni saya rase warna putih dan hitam lebih sesuai digunakan. hehehe. 


Untuk Eqa, sy nak mintak maaf..sebab da x de idea nak buat header awak yang macamane. huaa..sorry ye kalau x lawa.. :'(


Untuk Zizy, Maaf jugak kalau x lawa... hmm :')


Ni untuk adzmeera.... wahh, simple betul adzmeera ni nak ehh.. Kalau korang nak tau...adzmeera punya nama slalu jadi keyword dkat blog aku.. x tau knp ramai cari adzmeera nihh.. waaa..persoalan telah terungkai..rupanya tuan punya blog ni CUN rupanya. AHAKS..

Sekian sahaja kesemua header untuk hari ini.. Terima Kasih kepada semua yang telah join segmen sy.. MAAF juga andai header yang sy telah buat utk anda semua tidak cantik x lawa x perfect and x ape ape jela. huhu...MAAF lagi skali sbb x dpat nak buat semuaaa header yang korang request.. bukan ape...banyak yang suh buat header. tp, bila click2 gmbar x leh nak save.. ada yang disable right click laa.. x leh tekan leftclick plak tu..aduii... Terima Kasih Sekali LAgi. thankss.

p/s : PAPARAN LEBIH BAIK SETELAH DILETAK DI BLOG ANDA .hehe

30 comments:

nur amalina bt athman said...

header da cantik.. tapi salah ejaan nama laa...humm :( amalina Athman laa.. bukan amalina Othman.. :(

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaah semua perempuan..bila utk akak lak

nur amalina bt athman said...

THANKS

nur aisya humaira said...

majuk ngan SG... da mintak adam buat header aisya...hak2..:)

nur amalina bt athman said...

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/terima-kasih-syedgraphix.html

athirah said...

trex punya???????? ;(

Noraien said...

waaaa,cantik2...
nak jugak...
jeles2..!!! :D

mOoN said...

lawalaahhhh~

nak jugak SG...boleh x?ngee~

Farhana Sahri said...

cntiknye header dorang....=)

ZyzyAfrina (: said...

Thanks a lot syed :) Appriciate it muchh ,

C I K . F Y Z A said...

Ok.terima kasih byk2

eddy said...

eddytech.my punye header lak :P

jaa64 said...

kreatif tol lah ko ni syed :)
semua cntikk~

Hanim Mahali said...

Syed, chanteknya header tu... Nak jugak... hehehe

cik Ladies said...

knp cntik ngt yang last tu? buat kan se .. cpat! kalau tak , tak mo kawan da.. huhu :)

Nurul Adzmeera Zakaria said...

terima kasih banyak2 syed..
coz awk dah buat header yang begitu cantik dan simple tu...saya suka sangat dengan header tu..sesuai dgn background blog saya..terima kasih banyak2..

kalau sng tegur la saya dalam fb ea.

Nadhirah-chan said...

comelnye semua header , kehkehkeh . nak curik dorang punye la !

sicomot-comel said...

comel giler semuanya..
cantik !!!!

jeles bangat neyh...huhuhu

Nafis A. Zairudin said...

sood, buat header untuk aku :)

Nur Hanani said...

cantik..i like..U ni graphic designer ataupun saje suka-suka..i ni cikgu mengajar subjek grafik..Bolehla kongsi ilmu..:)

Entri Terkini: Mitos.Bukan Gula-gula Mentos tau..

amier azrul alias said...

member,nk free header jgk..

Shira Afya Hashim said...

Helo encik Syed :)
seghoonok lerr bersiar siar di blog awk nie
meriah ..
hehe
lihat la entri ini , ade citer psl blog nie :)
http://heyshira.blogspot.com/2011/03/thanks-blog-abg-hensem-d.html

btw, im newbies :)

GaDis eQa said...

eh sorry lmbt notice yg u btkn header for me.waaa!! its sokat im still like it.simple is better rite?heeee...nyway thanx alot for the header syed. :)

MaTNaggeR said...

betapa ramai yg tak sempat nak join dan rasa jeles gile babeng @.@

cik ewun said...

beshnnyaa kiko xsenarai pon :(

Muhammadnuraizuddin said...

wah syed..business dah maju..ihihi..bila la hg nak belanja aku banner free kan?uhuhuh

bonadsayang said...

syed.thx la sbb pilih bonad.hehe.ok dah tu.sori dah lame tak mengomen kat sini.sbb bizi gler dgn esemen.terkezut gak im one of the selected blogger.thanks yawwww ;p

bonadsayang said...

syed.thx la sbb pilih bonad.hehe.ok dah tu.sori dah lame tak mengomen kat sini.sbb bizi gler dgn esemen.terkezut gak im one of the selected blogger.thanks yawwww ;p

rean roslan said...

kreatif nye la hai:)

khatgrafik said...

Memang kreatif :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...