Tuesday, March 15, 2011

Contest Gambar Saya Cantik

Assalamualaikum. selamat pagi buta ye semua! pagi pagi lagi da ditag oleh seorang member la jugak. tp member alam maya laa. hehe. iaitu PCE atau pokcik EJOY 


untuk join contest yang telah dianjurkan oleh AkuSyarafina


HAHA. walaupun aku check ramai gila yang dah join.. Aku dulik hape! aku nak join gak! x kiraaa! har har har... aku tau la gambar aku x lawa. jgn laaa x kasi aku join. sob3.. btw, boleh ke gambar yang x lawa menang contest gambar sy cantik ni? hahaha. arap2 molehh laa.. pelisss! ni gambar aku kat bawah ni

macam bapok la plak.. terlebih kaler dekat bibir. wakaka! awww awww. bengong

okay fine!! aku tau aku x ensem! chaaiit! tapi x kisah laa. aku edit kasi jambu2 sket. hahaha. btw, jambu tu ape? ntah. aku pun x tau.. org ckap kalo muke flawless, putih dan sebagainya.. maknenye dia jambu. ehh, btol ke? gambar selepas aku tu jambu x? muahaha. okay2! sudahh..Harapan aku, harap penganjur contest ni pilih aku sebagai pemenang sebab dia da jato hati diatas kehenseman gmbar aku! muahahah! pastu, nak tag 5 org kawan aku yg sengal bingal utk join contest nihh...


Alamakk! tlebih satuuu! x pe kann tuan contest kann? hik3...eksaited sangat dok ngapal link diorang.. sampai terlebih satu plak.. pd semuaa. kalo korang nak join.. bleh tgk syarat2 dan camne nak join dekat http://akusyafrina.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-saya-cantik.html

P/S : GAMBAR MINTAK TERAJANG JE TU..X DE NIAT PUN NAK MENANG.HAHAHA. SEKADAR MELAWAK. LAYAN JELAAA! XD.X KAN NAK SERIUS AJE KAN?

Okbaii.tido dlu. krooohhh.. Assalam

32 comments:

darxniq said...

gler..aku kena..hahah

IftiMonstaa said...

muke! arghhhhh!tidaaaakkkkkkk!

Nebengz... said...

bapak hensem....erk

SyedGraphiX said...

@Nebengz... hensem kan aku? wahahahha

SyedGraphiX said...

@IftiMonstaa hensem la tuee hensem la tuee. kan kan? ahahahaha

SyedGraphiX said...

@darxniq hahaha! aku nak ko masuk x kira x kira.

Along Usop said...

HAROMM!!!!!!!!!

WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAK!!!!!!!!!!!

SyedGraphiX said...

@Along Usop alalala.. along jeles. hahahaa!!

yana :)) said...

hadoiiii... nak jerit mcam iftimonstaa la.. argghhhhhh! tidakkk! haha..

SyedGraphiX said...

@yana :)) msti jerit sbb sy org paling ensem kat dunia! ohh, thx! hahahaha

yana :)) said...

@SyedGraphiX : perasan jerrrr... wekkkk :p

apezs shah said...

salam

wow menarik..
good luck..:)

*47!k@# said...

hahahahaha..trus tergelak tgok..opss..sory..hahahaha..

muniraksasa (; said...

aww. comelnye u nyahh. geram i. HAHA takde keje nak tag aku bagai. sengal bingal ye SYED ye. okayy thanx ! HAHA

~aYeeN & SuE~ said...

huhu..terabaik la..sgl jelawat,jelagat ilang..hoho..
jambu sgt t xd lak muka 'jntnnye'..:P

man yusoef said...

awww!!! HAHAHAHHA

man yusoef said...

eh jap..ko tag aku ke? siot..haha

►AdamXis◄ said...

Assalam...pergh syed.licin suci murni giler kulit muka...tolong edit gambar aku laa skali...kah3

hafiz hafizol said...

muahahaha..... cun gilew... tlg edit kat aku plak bole??? muahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

auwww2! t'goda mak tgk, haha!

btw, gud luck! mmg cantik douh! (^^)v

sicomot-comel said...

fuyooo

makin putih ^^

ahahhaha

ejoy said...

Gebu nyer... jambu gitu...ahak..

GIVEAWAY PERTAMA: Jom Blogwalking Contest Dari Abgteror

shah-kayrul said...

terus terserlah keputihan...hahahhaha

good luck ye

Siti Safiyyah said...

erkkk macam nak gelak jek weh..apesal gambo tu nampak cam nyah? erkk harharhar XD

*cehh baru pasan ko tag aku..;p

Nurfarahana Abdul Aziz said...

goodluck utk gambo yg pling hensem di donia ni....huhu

wan farah said...

ok terbukti ko hensem syed..flawless gitu...auucchh..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

muka suci gila~

aslann said...

rasa cam nak minum clorox untuk pitamkan diri selama namblas tahon sebab dah tertengok gambar ni...aaaaargghhhhhhh~!!!!

Sheda Argos said...

syed pun join jugak hihihi salam2 hilang misai uh dasatttttt hihi

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

ko x tag aku pun.. :mrajuk

anisyafrina said...

wahhh!! seriuosly teros berubah jd org lain... jambu n suci gitu~ awww~ ;p tQ joint n gud luck k :)

cik cemOXx said...

hensem siot..hehehe...jom jengah blogspot cemoxx ok..lovestoryreyna89.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...