Saturday, March 26, 2011

JOM kenal HARIS KAITO!


Assalamualaikum.. Selamat petang! .jom kenal dengan blogger ni nak?? nak takk? sila ckap nak. kalau ckap x nak meh aku nak sepuk! kah3..Actually.. haris kaito ni ada tempah header dkat aku... then, aku mengambil masa yang begitu LAMA untuk menyiapkan. HAHA. bukan lah LAMA proses buat dia.. tp LAMA TERTANGGUH. hadoii.. sorry yepp Haris! ..ade la dlam 3 4 minggu kot.? errkk...ok, back to title..

Apa yang aku boleh ckap psal dia ialah.. aku x kenal la dia ni. x berpeluang lg.. so, aku nak cite psal BLOG dia je la. hehehe. 1st skali, blog dia ringan ..dan kaler biru laut menyejukkan mata aku! serius.. then, memang takde widget2 yang bersepah. simple dan sangat calm. pasal widget Apesal.com tu aku rasa mmg PERLU. sbb, widget yg dari blog lain tu membantu up kan traffic skit2..
 ( aku x buat pon widget tu sbb takut blog berat.krohh...dah la blog aku mmg da berat)

pasal content blog pulak... Blog dia banyak informasi.. such as haiwan2...las copaque nak perkenalkan game baru la.. hotel mewah utk kucing.. wahh! serius aku suka post yg kucing tu! da la comel..HAHA.. bahasa yang digunakan pun agak sempoi. wahh.. ape lagi eh..oh jap!, kalau korang nak tau.. dia followers ke 1600 aku! WAAA. gila lambat aku ni update. hahaha..

 ini bukan AWARD tauu! so, jangan taruk kat blog. hahaha. ni cincai2 punya editing je.. as a wish for sudi jadi followers yang ke 1600 bro. :').. So, kalau korang nak kenal dengan diaa... jom la terjah2 tgk entry santai dia dekat http://hariskaito.blogspot.com.. Sekian :')

4 comments:

haRis kaiTo said...

mehh2...singgah blog haris...ha3...

noonaQQ said...

cantik la header tu...cemburu plak tgok..huhu

yampe(^,^) said...

haah, cntek header ^_^

*bkn ampuan, niat ikhls. haha

wan farah said...

syed,bila turn aq nak kna review nie!!=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...