Thursday, March 3, 2011

First time Ambil Tempahan Banner <-- ini serius!

Assalamualaikum.. err.. memandangkan dah dua hari aku x update. waaaa.hari ni aku nak update laa sikit..nak update psal isu2 semasa ke hape mmg x de idea. hahaa! so, ape lagi..update artwork pun boleh la. sebelum ni, orang nak tempah banner semua aku reject . hahaha. bukan ape, aku rase macam banner tu susah nak buat sebab dia kecikkk!! plus gerak2 plak tu.. tapi, sampai bila aku nak lari dari semua tu. haha. orang kata hidup kena la berani buat keputusan! MENCUBA! yeahh, so..aku da ambil keputusan untuk try ambil tempahan banner daripada cikgu Cikgu Hairul ..

header cikgu hairul
Buat punya buatt.. errr.. hah! siap pun. hahaha... tapi aku x tau la nak kasi  theme theme ni.. .

banner size 300 x 300
Lepas da siap banner ni. baru lah aku tau.. yg.. x susah mane pun nak wat banner ni. hahahaa! XD
p/s : ok ke nih? Aku BLUR . okbai. haha . pen OFF! sape nak tempah banner lagi? meh meh

25 comments:

Myvitrd said...

cantik & kreatif..

MaTNaggeR said...

aku nak tampah!!!

nur amalina bt athman said...

CANTIK LAA.. KLAU FREE NAK LAA TMPAH BANNER YG GERAK2 TUU..HAHA

athirah said...

cer buat cer buat untuk aku wei... HAHAHAHAH :)

funky tau.. =)

Pearl Kaz said...

igtkan banner yg gantung2 kt tepi jln, shopping complex la td.. rupenye banner kt dlm blog je. hahaha.. :P

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

syed,aku nak banner yg kat tepi jalan tuh..bape die punye pengeras ea ?? =_='' hahaa :hoho

cik juja mafia said...

cantek. okbai...hahaha...

diana said...

ok..
bukak kedai la..
apa lagi..
hehhehe..

efa said...

cntik la syed banner tu cmna buat pkai apa erk photoshop wat animation ka or ko pakai apa?ajar boleh?apa ssh tempah kat ko ja la ahahaha

Fuza Marquis said...

Salam. Untuk layout blog wordpress boleh buat tak? If boleh, tolong roger saya k.. Saya berminat nak tempah..

syairahmohdanuar said...

cantik sangat awk buat.haish.jeles -.-

ZACK ENTRY said...

aku nak tempah, tapi blog takde tempat nak letak header..=.=

SyedGraphiX said...

@Myvitrd thx. hehee

SyedGraphiX said...

@MaTNaggeR mai la tempah

SyedGraphiX said...

@nur amalina bt athman free x dapek la. hahaa

SyedGraphiX said...

@athirah ko buat lagi lawa. x mo laa

SyedGraphiX said...

@Pearl Kaz banner gantung tpi jalan x de supplier lagi. hahaha

SyedGraphiX said...

@Mohamad Farhan Bin Shamsuri ade la dalam seribu. hahaha

SyedGraphiX said...

@cik juja mafia waaa.da pandai guna okbai dah

SyedGraphiX said...

@diana malu la nak bukak kedai. wink2 XD

SyedGraphiX said...

@efa hahaha.aku pakai photoscape je.. hahaa. mai la tmpah :P

SyedGraphiX said...

@Fuza Marquis wordpress x reti la. hehee

SyedGraphiX said...

@syairahmohdanuar hahaha.. thx :P . biasa2 je

SyedGraphiX said...

@ZACK ENTRY selit je celah mane un. hahaa

ceritamamat said...

abg buat kn untuk mamat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...