Monday, March 21, 2011

MAAFKAN aku SAHABAT


CD024M096 sepatutnya. tbalek! XD

Assalamualaikum...hari berganti hari...waktu berganti waktu..saat berganti saat..detik berganti detik... baju berganti baju.. seluar berganti seluar... demm *merepek* . pejam celik pejam celik dah bulan 3! WAAA. serius x sangka doh! aku rasa macam baru je NEW YEAR! ..kalau dulu kan.. time bulan 1 dulu... "Adoi..lambatnya laa nak bulan 3..aku da bosan gilaa dok umah" but now...
 "hoii.. boleh x undur masa balek! aku x nak bulan 3.. aku x nak dohh! x nakkk!!!"  

#NOW PLAYING : Andai Dapat Kuundur Masa by AXL'S

tetiba feeling gila plak kan aku layan lagu ni! ..ape masalah ngan bulan 3?? hahh? LOL. kau tanya aku ape masalah aku dgn bulan 3?? waaa... 23 hb! 23 hb result keluarrrrr! ARGGHH... bukan result UPSR bkn result PMR tp result SPM! aaaaaaa.. SPM je pon. kecoh la kau... ahh! haruslahh aku kecoh! cuak gilaa kott..serius aku x keruann... mula2 aku x rasa pape ponn.. haha. pastu, kwn aku dok kecoh2 p antar mesej tanya nak gi skolah pkul bape. pdhal baru ari ahad smalam! lambat lagi nak smpai hari rabu! kan aku da x balas mesej kau! haa. padan muke! *sorry Ruslan! kah3.

SO, means that 1 hari lagi kena tunggu! pastu..tibalah harinyaa! hmm...agak2 brape ler aku dpat..ntahh, aku da penat pk psal mende ni.. aku ni bkan budak pandai.. time pekse tak pnah pun dpat top 10.. usahkan top 10.. top 20 pun x melekat kat aku weh! Aku pn bukan budak sains.. aku budak perakaunan je.. tp, ya! aku sedih mengenangkan kertas akaun aku yg aku hnya jwab objektif dengan bahagian dokumen.. tu pun dokumen xjawab abes. aku x buat imbangan duga..x post ke lejar... suma aku x buat.. nak lulus pun x boleh derr....aku x minatttt laaaa.. aku x minattt subj tuuuuuu....time cikgu ajar aku x bawak buku.. aku x salin.. aku salin dalam kertas.. org len sume ada buku log.. aku?? KERTAS A4 je weh.. pastu.. everytime cikgu tanya.. ade sesape x faham!? then aku hipokrit.. aku buat2 faham. even actually aku x  faham pon..
dah la. buat malu aku je. really embarassing! demm -.-"

dahhh, apa sahaja result yang bakal aku terima.. aku terima seadanya.. it suit for a lazy boy for me.. pffftt. aku malas reveal true colors aku. kang sume dok keji2 aku.. kahh3. 

Dikesempatan ini juga.. aku ingin memohon maaf kepada semua readers2 SyedGraphiX.com. aku nak mintak maaf andai aku ada terkasar bahasa dalam entry2 aku... ter salah taip kat mana2 yang menyentuh sensitiviti kau orang ..dann.. segala kesilapan aku yang aku x pernah nampak! so sorry ye..

Seterusnya..aku nak mintak maaf dekat mereka : 

Aslann As : bro, aku nak mintak maaf banyak2 kat kau. sebab aku rasa aku banyak kuajo dgn kau..aku jadi aisyah utk kaco ko. wakaka..Sorry ye! kalau ada silap lain aku yg kau tacink ke hape ke jadah sume tu. aku mintak maaaf ye! 

Muniraksasa : kat kau pun aku rasa aku banyak kuajo jugak...nak mintak maaf banyak2 jugak kat ko ye akakk! kah3.. ko tu laa. perangai macam budak2. so, aku ak kadang2 terjadi budak2 la jugak bila org tua berperangai budak2 depan aku...cuba kalau aku panggil kau kakak. kau panggil aku adik. kan sweeet tu. wahahaha XD . baru la aku x kuajo dgn ko kalau camtu..ni takk.. panggil ' Aku , Ko ' macam kawan2 aku je..aku dengan kawan2 aku mmg da biasa kuajo camtu.. sbb tu aku dgn ko pon jadi macam tu.. mintak maap ye akak yg kiiuut macam raksasa barbie doll.

Man Yusoef : MAN! ko rasa aku kuajo x ngn ko?? aku rasa aku kuajo jgak kot dgn ko.. so, aku nak mintak maaf jugak dkat ko banyak2.. terutamanya part yang aku edit gmbar ko jambu2 tu.. im sorry again..lagi satu, aku nak mintak maaaf sbb slalu panggil kau 'orang tua' walaupon ko muda belia lagi..

Kyerull : WEI! kes ko pon sama macam man. aku nak mintak maaf jugak pasal mende2 tu sume.. aku gurau je tau.. no offence! maaf lagi skali sbb terkuajo dgn kauu..

ahhh..entry mintak maaf yang paling membosankan.. dah la aku banyak kuang ajo dengan orang.. mampus aku nak buat ucapan sensorang utk stiap satu.. so, aku nak ringkaskan laa.. disini, aku nak mintak maaf lagi dekat taufiq helios , Fakhrul , Niq , Siti Safiyyah , Cik Ladies , member2 BCR , Amira anorah  *sebab kutuk doodle hang*Hasif Zul , ifti larina , Hafiz Hafizol dan semuaaa org yang aku terkuajo! aku mintak maaf lagi skali ok!? 

kadang2 niat dihati nak bergurau je...  tp, MAAF...aku bkan manusia sempurna.. :')
Wish me LUCK okay! and do pray for me. pleeaase.. hmm, 

dah dahh. sampai sini je aku menaip harini.. maaf entry terlampau panjang... just nak mintak maaf kat semua org.. baru la aku rasa tenang skit time amek result nanti kan... PEN OFF..

p/s : aku rasa cam nak mati -.- tunggu hari esok 
p/ss : gudluck jugak buat semua calon SPM 2010
p/sss : nampak sangat kan aku ni budak yg kuajo




29 comments:

KyêrulL said...

HAHAHAHAHA! xde hal lah bro.. chill lah.. it's just for fun rite.. ^.^ neway GOOD LUCK for your RESULT!! semoga ko dapat result yang mantap bro..

Siti Safiyyah said...

sretttttt... bunyik hingus..;p terharu bace entri ni..junior sape la ni..hahaha, rilek2 sudah..aku dulu gitu gak..ingat addmath dah failed..nasib lulus..fuhh, gudluck eh? :)


psstt : Kahwin semasa belajar : Pendapat korang?

HazHand said...

wahahaha!semoge ko berjaye dak kcik!! dh tau result,ko gtw aku,...
eh,ko pmalas upenye..hahah

fyy mokhtar said...

goodluck akak sg, abg fyka doakan yang terbaik tao :)

aslann said...

KAHKAHKAH!! Geli je mintak2 maaf..HAHA..selalu aku wat ayat2 tacink tu bukan aku maksudkan betol2 pun..aku kan manje..anak last kan..selalu nak perhatian..HAHAHA..aku wpon umur dah 22 tetap nak jadi muda...lalalalalala..oekyybaiii..Gudluck dan semoga beroleh keputusan yg cemerlang. :')

man yusoef said...

ko mmg keji...HAHAHA..tak kesah la...haha...aku saje jek buat2 emo...kahkahkah...anyway gud luck utk result SPM..aku doakan spya dpt yg terbaik. Tp ingt SPM ni bukan penghujungnya...nnti nak apply course klu aku rasa aku boleh bantu...tanya jela...hahahah...gud luck!

Ujang9897 said...

hahahaahh...,

jgn mintak maaf..kau kutuk jer lagi...

~aYeeN & SuE~ said...

gd luck tuk reslut spm lusa t..ni bkn penghujungnya.skg byk ipta/ipt bgus2..lg pon skg ko da ley crik mkn gan wt graphic pe..huhu..

two_dots said...

ouh , ya same la kite .
tgh tgu detik tu .
berdebar gilaaaa !
btw , gudluck !

muniraksasa (; said...

memang. memang ko banyak kuajo ngan aku. HAHA ko sujud kat kaki aku sekarang. HAHA tak laa. aku tak kesah pape pun laa, SYED,,, ko jangan risau ye. aku plak jadi malu bilaa nama aku sorang je pompuan yang di bold kan. no no, bukan malu,, tapi aku rase serba salah. tak perlu kott mintak maaf sampai camni sekali. masalahnye benda ni kita same2 yang buat,, eyh ape ni? lain macam je bunyik nye. tak tak, maksud aku, aku senang je klo ko gune 'ko' 'aku' dgn aku. cool suda. aku suke je ade kawan laki yang sempoi2, dari 'saye' 'awak' ngan aku tak bertempat. geli plak aku. HAHA panjang dah ke comment aku ni ea? adehh. aku rase blom panjang lagi. emm aku rase terharu sebenarnye bila blogger gempak cam ko ni sudi nak berchat2 bagai ngan aku kat SB sane. comment2 kat blog picisan aku tu,, thanx taw ! dan kalo ikutkan umo ko, lebih kurang umo adik aku je. tapi disebabkan kita dalam bidang yang same, aku rase okayy je kot kalo ko tak guna 'akak' tu kat aku. er er er , ape lagi yang aku nak taip ni. haa, last but not least,, aku harap SPM ko okayy. gempak mungkin? insyaALLAH, :) ko jangan risau laa, ade rezeki ko, dapat la sambung study ye. kalo rezeki ko banyak2 lagi, dapat la aku blanje ko nanti. HAHA okayy ADIK , goodluck in everything yaaa ! aku maafkan ko dah . okayy bye ;D





mesti comment aku ni tak panjang lagi ni. dem ! aku tak tahu nak taip ape dah. gigil2 sini *melampau. bye bye bye !

fareez tajudin said...

t tyme adek amek result jgn lpe bce doa yea...abg dlu pon cuak gak nk amek result...haha...

suffer8zine said...

gud lux bro!

Terkini : Gambar Supermoon Diseluruh Dunia

zikeryhassan said...

semoga kau dapat result yang cemerlang lagi gemilang.

mahirahnazlim said...

br nak amik result SPM rupanya . tua lagi aku huuu HAHA btw , all da best la bro !

Noraien said...

HAHHAHA..syed nervous..

good luck yea adik syed !hope dapat result yg terbaik.. :)

doa banyak2 tau !cool je keyh..insyaALLAH result mesti superb pnyer :)

aien doa tok syed jgak yea.. !^^

hafiz hafizol said...

hamboih... time nak amek result baru nak mintak maaf kan syed.. ok... aku maafkan... tggu hari raya dulu la ...

Ewan said...

gud luck bro!! aku pun nervous gak tunggu kputusan ni.. relax, cool and chill!!

CIK GADIS said...

nma aku xda pon.dh ko slalu pedajal aku kt bcr..kehkehkeh!lepak lah bro,aku pon cuak gk nk amek result rabu neyh.. =((

efa said...

dimaafkan walau kau tak buat slh apa pun gahaha apakah aku ni?haha

Ifti Larina said...

hang memang kuang ajaq nak aku. takpe2 ak maafkan ko. gudluck bro! maafkan ak gak. semoga kite2 nie dpt result yg okay eh!

darxniq said...

entry untuk aku xder...ok fine!!..

touya said...

nama aku takder ...lalalala

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

name aku xde pun !! :geram so otomatik aku xmaafkan..muahahahha...

Amna.Qadeeja said...

err gud luck ye adek ! akak pn ade adek sebaya kamu huhu risau juga.. tawakal byk2 :)

Umie Natasha said...

Ehhhhhhh!bru nak amik result SPM rupenye...ingatkan da lebih dari itu..hehe..btw..wish best luck!

najwa napatah said...

gud luck!!!
teringat kt addmath.jwb soklan 1 jerk.T_T

taufiq helios said...

aha!!! weh..nape nama aku xde mintak maaf khas? mencik taw. haha!! haha...terharu ko mention nama aku taw..nway,GUDLUCK ok! ko boleh punyer :)

taufiq helios said...

aha!!! weh..nape nama aku xde mintak maaf khas? mencik taw. haha!! haha...terharu ko mention nama aku taw..nway,GUDLUCK ok! ko boleh punyer :)

Solihin Zubir said...

lorhh.. lepasan spm rupanya..
kanak2 rebina lg rupanya.. aku mati2 ingat 21++ haha...
har.. dh nk kuar result baru kalut nk mintak maap.. heheh..

gud luck! jgn lupa update result nnt! heheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...