Tuesday, March 15, 2011

SEGMEN : Ehh, SAYA JAMBU!


Assalamualaikum.. wargghhh! nmpak tak tuu? uiikks.. geli wehh aku tgk! erkk. takpe2... post kali ni..aku rancang nak buat SEGMEN! wahahaha. segmen ape? segmen menjambukan org! yeahh. korang tau x jambu tu ape?? jambu tu buah la! lol. ehhh, mmg la buahh..tapi, jeng jeng jeng.. ada maksud laen slain dari tu.. aku pun baru tauu <-- gila kuno..

Benda ni semua bermula apabila aku telah menjoin kan diri dalam contest 'Gambar Saya Cantik' . demm.. diorang jeles dgn keJAMBUAN dan keHENSEMAN aku seperti gambar diatas. dan aku rasa.. mereka teringin untuk melihat bagaimana jika mereka sendiri yang menjadi JAMBU!. aahaha. oleh itu, untuk permulaan. aku telah memilih 2 insan malang bertuah yang berjaya aku jambukan..nak tau sape? jeng jeng jeng!! tgk kat bwah nihh..


Mangsa pertama aku nama dia MAN YUSOEF ! hahahaa, oitt gadis2.! korang tergoda x! tolong lahh tergoda.. aku yang laki ni pun cairr tgk abg man nih. *GELI AKU!  .hahaa, aku x mau hurai banyak2 psal orang tua ni... korang kutuk la sendiri ekk. hahahaha.. Gambar kedua pulak....tadaaa..!!


HAHA. yang ni pulak nama diaa.. errr Kyerull L Fressco! . ntah ape name aku x tau... name penuh diaa ape erkk. errrr.. x ingat jgak..gambar dia nmpak macam x brape sempurna sangat kott. sebab.. susah weh nak edit gmbar dia.. janggut kambengg banyakk time nih! puas aku ilangkan.! kyerul jgn mara :') .hhaha..

ARGHH...serously aku x puas hati lagi ... x pe.. will be improve for the next picture! hahaha.. yeaahhh.. korang tengok.. ade x rupe2 org korea?? artis ke?? ape??! rupa macam org kutip sampah? demm. kejam kot korang nih. ishh... papeponn... thanks kerana sudi jadi mangsa aku... OKBAI! .Assalam

Nak kenal jejaka jambu di atas jangan lupa singgah sini :

ohya! kalo nak nombo diorang.. boleh drop comment XD

51 comments:

fyna said...

huhuhu.....abih die editnye....
cun...
suke mak...

Fakhrul1409 said...

HAHAHAHHAAH!! Pecah perut usus aku!!

Along Usop said...

wakakakakakakkK!!!!

man yusoef said...

HAHAHHA!ADOI!! PITAM AKU

yad'z said...

muke kyerull paling tak ley blah.. ahahaha

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAAHHA! terima kasih nok.. sweet betul..

Yiedpozi said...

Baru je baca status bro kat SB... Terus bukak blog bro.. Hahahaha... Lawak r gambar dorang tu lepas di'edit...

New Post: Apabila Justin Bieber Menjadi Zombie

Nebengz... said...

korean doe............hahaahaha pecah usus aku gelak

aslann said...

KAHAHAHAHAHAHA!! korang ni mmg GENG2 JAMBU.

HazHand said...

geli aku tngok!!!

nurul atiqah said...

wakakaka. siyes lawok tengok gambar tu. JAMBU !!!

hana said...

aish..
jambu habes...
dh mamat mamat korea aje..
jambu semacam...
yg kyerull la paling jambu..
hehe

yana :)) said...

Ni kes pembalasan dendam sbb kena buli kat SB la ni?? haha..
nsib baik para wanita tidak kena nasib yang sama.. hahaha~

micky eyqa said...

geli kot huhuhu

SyedGraphiX said...

@fynasuka kan? hahahahaa. padan muke diorang

SyedGraphiX said...

@Fakhrul1409 HAHA! pasni ko tauu!

SyedGraphiX said...

@man yusoef MAN ensemm lahh! XD

SyedGraphiX said...

@Along Usop GELAK kuat lagi wehh!

PeNgEmiS dUniA said...

muke ko mcm muke nak kene hentak . muahahahha

fareez tajudin said...

hha...geli doe...ko mmg nok..haha...

Siti Safiyyah said...

sedih aku tengok muke abg seman diperlakukan sedemikian rupe..hukhuk..bersabo la wahai abg seman..kehkehkeh ;p

alyana hamdan said...

wah face memasing cannot go lah..haha...tak macam lagi putih..

Aiman Ariffin said...

whoaaaaaaa itu serious editting oh. lain sangat haha hebat2

Imah Al-Fateh ( H3e : ChuLi3 ) said...

wakakakap! da tgok da tadi.tapi tak terkomen.. skrg bru nk komen sbb seyes lawak tgok gambar first tu.. gambar ketiga tu comel sgt! alolo .. kah3! =P

cik Ladies said...

Assalam.. Cl dtg komen =)
gambar first lawak la! haha..yang tu seyes jambu..=P

yang ketiga tu ensem.. macam Mat Korea. I loikee :malu
Adess,dy publish jugak =)

Puan Kutu said...

jambu gila..haha

ezaty said...

wah! haha. cun gila mann yusof. nasib baik rambut pendek, kalau berambut panjang mesti lagi cunnn, hehe

wan farah said...

asal xtenyeh bibir dorang merah menyala gy..bru JAMBUUU lebih doh..hahhaa..

APi said...

da macam ape aok edit weh..
hahaha

Umie Natasha said...

Err...macam opera cina la pulak..putih melepak..

muniraksasa (; said...

dem. dem ! apesal mereka. HAHA terus baik demam aku ni. segar bugar dah.

Solihin Zubir said...

ish.. tiba2 rsa cam nk jd gay.. haha..

suffer8zine said...

eheheh mcm pakai bedak pula

Terbaek! : FrenzyFM on Media | Mangsa Banjir Dapat Kereta | Ayam Berkaki Empat Ditemui | Video Tsunami Di Jepun

eqbalzack said...

MENARIK!

mOoN said...

hakhakhakhak...lawak ar,...

redzuan said...

hahahha,aku nk puji gambar ni nnti orang salah anggap aku ni gay plak . hahahaha.

7 Cara Mencari Keyword Popular dan Hot Bagi Meledakkan Traffik Blog

Noraien said...

mke sweet giler..mmg jambu laaa..tergoda kejap~~hahhahaa

nora said...

hahhahaha
cun giler arr

nak jambu 1 ;p

ENTRY HOT : Lucah Day :p

topimagine said...

jambu la sangat... cm mintak tapak size 11 je... hahaha

apezs shah said...

salam

hahah xtahan nak gelak ke nak nanges tah.. gelak sampai nanges la kot haha.. gilerh laa jambu habis 3 org ni...:)

fyy mokhtar said...

WAKAKKAKAKAAKKAKAAK~~ AKAK SG :)

~aYeeN & SuE~ said...

puteh sgt mcm tepung kormak..haha

bibir x thn merah gitu..:P

Nurnarnia Cassem said...

hihi. edit sgt.

taufiq helios said...

SUNGGUH GILAK! HAHAHA!

sicomot-comel said...

peeeewwittt,.,

man hensem dowk !kakakkaka

nak number dia boleh?? ^^

Nur Liyana said...

ahahaha..aduih..jambunyer.....kah3
pandai edit...bagus2!!!hik3

jambu memang menjadi la jambu tue..ahhahahaa

iniialahaku said...

adoila...adoi...ni bala ni bala...hahaha...jambu manis merah tu dah jadinya..haha

Anonymous said...

sood..aok dah jd gay ke skrg??fuck!!!

SyedGraphiX said...

@Anonymous huhh.... ape ko mrepek? ni segmen la ngok. takde kene mengena dgn gay bagai

Anonymous said...

sood gay skrg...walao...cian amni...bg amni kawen ngn aq jela...xlyan ngn gay gaye aok..!!

SyedGraphiX said...

@Anonymous haha . cam bodo je kan. kalo x tau pape jgn nak dok nyibok. nmpak sangat bodoh la weh -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...